Başlıca en çok kullanılan et çeşitlerini seçip onlara en çok hangi baharatın yakıştığını sizler için belirledik.
CİĞER: Karanfil, kekik, sater otu
DANA: Defne, fesleğen, karanfil, kekik, mercanköşk
KUZU: Ada çayı, biberiye, defne, kekik,kişniş, sarımsak, tarhun
HİNDİ: Defne, dereotu, fesleğen, kekik, kimyon, mercanköşk
ÖRDEK: Ada çayı, anason, ardıç, kimyon, zencefil
TAVUK: Anason, biberiye, fesleğen, kekik, köri, mercanköşk, safran, zencefil
YAHNİ: Ardıç, defne, karabiber, kekik, kimyon, sater otu
GÜVEÇ: Ada çayı, ardıç, biberiye, defne, kekik, mercanköşk, sarımsak, yenibahar.
Afiyet olsun
CİĞER: Karanfil, kekik, sater otu
DANA: Defne, fesleğen, karanfil, kekik, mercanköşk
KUZU: Ada çayı, biberiye, defne, kekik,kişniş, sarımsak, tarhun
HİNDİ: Defne, dereotu, fesleğen, kekik, kimyon, mercanköşk
ÖRDEK: Ada çayı, anason, ardıç, kimyon, zencefil
TAVUK: Anason, biberiye, fesleğen, kekik, köri, mercanköşk, safran, zencefil
YAHNİ: Ardıç, defne, karabiber, kekik, kimyon, sater otu
GÜVEÇ: Ada çayı, ardıç, biberiye, defne, kekik, mercanköşk, sarımsak, yenibahar.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder